کیک نیش زنبور عسل Bee sting cake مبدأ این کیک آلمانی می باشد

مواد لازم :

مخمر تازه   ۳۰ گرم

آب   ۲۷۵ میلی لیتر

آرد ۵۰۰ گرم

پودر شیر  ۲۵ گرم

شکر  ۵۰ گرم

روغن جامد قنادی   ۷۵ گرم

نمک   ۱۰ گرم

تخم مرغ   ۱ عدد متوسط

وانیل   کمی

مخمر را در آب حل کنید

آرد را الک کرده و روی محلول آب و مخمر بریزید

بقیه مواد را روی آنها بریزید

مواد را برای دو دقیقه با دور آهسته همزن مخلوط کنید و سپس دور همزن را متوسط کرده و کمی دیگر مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آورید

خمیر را به یک سطح که آرد پاشیده اید منتقل کرده و خمیر را شکل توپی درآورید روی آن را کمی آرد پاشیده و یک پلاستیک  بیاندازید

برای ۴۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید.

در این هنگام مواد رویه کیک را آماده کنید.

مواد لازم برای روی کیک :

کره  ۱۰۰ گرم

شکر  ۱۳۰ گرم

عسل  ۳۰ گرم

خامه  ۵۰ گرم

بادام خلال یا پرک  به مقدار لازم

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرحله جوش برسد سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

خمیر ور آمده را با دست صاف کنید و آن را به ۴ قسمت متوسط یا ۲ قسمت بزرگ تقسیم کنید و دوباره آنها را گرد کرده و برای ۵ دقیقه دیگر به آنها استراحت دهید.

سپس آنها را درون قالب کیک که کاغذ انداخته اید قرار داده و دوباره روی آن را صاف کنید

از مواد عسلی که آمده کرده اید روی آنها بریزید و روی قالبها را با یک پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت دار جای گرم قرار دهید تا کمی دیگر حجم دار شود

سپس آنها را در فر داغ شده به حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد یا ۳۸۰ درجه فارنهایت برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد

پس از پخت تا داغ هستند آنها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند

سپس کیک ها  را از وسط بریده و با کرم پاتیسیر پر کنید

روی آنها را پودر شکر بپاشید و نوش جان کنید :)

/ 6 نظر / 360 بازدید
فرزانه

سلام بر شما. نان خوشمزه ای باید باشد. اما دو سوال. مخمر تازه چیست؟ پودر شیر چطور و همچنین روغن قنادی؟ از چه جایگزینی در ایران می توانیم استفاده کنیم؟

فرزانه

می شود سوال من را پاسخ دهید؟ ممنون از شما عزیز.

مامان نگین

وای فرشته خانوم من عاشقه این اشپزیاتون شدم من عاشق کیکو شیرینی ام ممکنه تو وبلاگتون ازین پیراشکیای کوچولو که روش کاکائو داره رو اموزش بدین[لبخند][لبخند] راستی من یه سوالی داشتم من تو هر شیرشنی فروشی یا جایی که وسایل شیرینی داشتن پرسیدم پودر خامه دارین گفتن نه می خواستم ببینم میشه از خامه ی صبحانه برا روی کیک استفاده کرد اگر نه از چی برای روی کیکم استفاده کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید[قلب][گل]

مری

[لبخند][گل]سلام فرشته جون من عاشق آشپزیت شدم واقعا حرفه ایه عالیه ممنون.شما فامیلیت کشاورزه مال طارم سفلی هستید؟ منم کشاورزم مال روستای سیاهپوش از طارم سفلی اگه فامیل درایم چه خوب میشه.نه؟؟؟؟ به منم سری بزنی خوشحال میشم.البته کارای من در مقابل شما افتضاحه.

پونه

سلام خانم هنرمند روزتون بخیر من امروز خیلی اتفاقی با وبلاگ شما آشنا شدم و کلی هم لذت بردم دوتا سوال داشتم اگر لطف کنید و پاسخ بدید منت گذاشتید اول اینکه بجای روغن جامد قنادی میشه از کره یا روغن جامد معمولی استفاده کرد؟ دوم اینکه پودر شیر که فرمودید از شیر خشک مخصوص بچه ها هم میشه استفاده کرد ؟ و یا با شیر معمولی درست کرد؟ باز هم متشکرم از لطفتون [گل]

مری

سلام فرشته جون بازم ممنون که این همه خوب وبی دریغ به ما شاگرداتون محبت دارید.من یه خواهش ازتون داشتم.من خیلی دوست دارم شیرینی والاوان رو درست کنم اما هر چی سرچ کردم نبود.فقط تو سایت گیلانه والاوان پرشده با کاسترد گذاشته که آموزش نداره فکر‌کنم واسه سفارش و فروشه.ممنون میشم اگه براتون میسر بود آموزشش رو برام بگذارید.مرسی ببخشید.راستی من همون مریم کشاورزم حیف با هم فامیل درنیومدیم پزتونو بدم.مرسی بوس