کارامل تزئینی

مواد لازم:

گلوکز                 ۲۵ گرم

شکر                  ۷۵ گرم

آب                     ۲۵ گرم

طرز تهیه:

۱. مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا رنگ آن کاراملی شود.

۲. هنگامیکه رنگ شربت کاراملی روشن شد از روی حرارت بردارید چون حرارت داخل شربت رنگ آن را تیره تر خواهد کرد.

۳. سپس مدتی صبر کنید تا شربت از جوشیدن بیافتد و درجه حرارت آن کم شود.

۴. به کمک یک قاشق از شربت برداشته و روی کاغذ روغنی با حرکت تند دست به صورت خطوط موازی بریزید. همین کار را دوباره از جهت مخالف تکرار کنید تا خطوط شطرنجی ایجاد شود.

۵. مدتی صبر کنید تا سرد شود سپس با کمک یک چاقو که لبه آن را داغ کرده اید آن را به اندازه های دلخواه ببرید و برای تزئین انواع کیک و دسر استفاده کنید.