کیک کاراملی

مواد لازم برای تهیه سس کارامل:

شکر      ۹۰ گرم

خامه      ۷۰ گرم

طرز تهیه:

۱. شکر را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مایع تبدیل شده و رنگ آن کاراملی شود.

۲. در این بین خامه را با همزن بزنید ته کمی فرم بگیرد ولی لازم نیست که کاملا سفت شود.

۳. خامه را به کارامل داغ اضافه کرده و هم بزنید و سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

مواد لازم برای کیک:

کره                    ۱۲۵ گرم

شکر                  ۱۴۰ گرم

سس کارامل          ۷۵ گرم

تخم مرغ              ۳ عدد

نشاسته ذرت         ۵۰ گرم

آرد                    ۷۵ گرم

طرز تهیه:

۱. فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

۲. کره را که به دمای محیط رسیده است با شکر هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.

۳. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه می کنیم.

۴. سپس مقدار لازم از سس کاراملی را که تهیه کرده اید به مواد اضافه کنید.

۵. آرد و نشاسته ذرت را الک کرده و با کمک یک لیسک با مواد مخلوط کنید.

۶. قالب مستطیل شکل ۲۰ سانتیمتری را که اصطلاحا به آن قالب کیک انگلیسی می گویند چرب کرده و آرد بپاشید و ته آن را هم کاغذ بیاندازید.

۷. مواد را داخل قالب ریخته و در فر داغ شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

۸. از اضافه سس کارامل برای روی برش ها ی کیک میتوانید استفاده کنید.