مواد لازم:

  • تخم مرغ              ۲ عدد
  • روغن مایع           ۱۵۰ گرم
  • هویج                  ۲۴۰ گرم
  • آرد                    ۱۵۰ گرم
  • بکینگ سودا         ۱/۴  ق چ
  • بیکینگ پودر        ۱/۴ ق چ
  • شکر                  ۱۷۰ گرم
  • نمک                  یک پینچ
  • دارچین               ۱/۲ ق چ
  • جوز هندی           ۱/۴ ق چ
  • گردو                  ۵۰ گرم
  • کشمش                ۴۰ گرم

طرز تهیه:

  • تخم مرغ ها و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس هویج رنده شده را به آن اضافه کنید.
  • تمام مواد خشک را با هم الک کرده و شکر را به آنها اضافه کنید.
  • مواد خشک را به مایع کم کم اضافه کنید.
  • در آخر گردو و کشمش را به مخلوط اضافه کنید.
  • مواد را داخل قالب  ۸ اینچی که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده اید و کف آن را کاغذ انداخته اید ریخته و در داخل فر داغ شده با درجه حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد به مدت زمان ۴۵ دقیقه قرار دهید.

این مدت زمان ممکن است در فرهای متفاوت کمی بیشتر باشد