ملکه بادام

مواد لازم:

  • آرد  ۳۷۵ گرم
  • کره  ۱۷۵ گرم
  • شکر ۱۲۵ گرم
  • شیر  یک چهارم کاپ
  • جوش شیرین  یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ  یک عدد
  • مواد لازم برای روی خمیر:
  • بادام خلال یآ پرک  ۱۵۰ گرم
  • عسل  ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

  • شکر، روغن و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کنید.
  • سپس آرد را مخلوط مواد کرده و خمیر به دست آمده را ته سینی فر به صورت نازک پهن کنید.
  • در فر داغ شده به حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا هنگامیکه رنگ آن کمی طلایی شود و در واقع نیمه پخت گردد
  • این زمان تقریبا ۱۰ دقیقه طول میکشد.
  • در این هنگام مواد روی خمیر را روی حرارت با هم مخلوط کنید.
  • سینی را از فر خارج کرده و مخلوط اصل و بادام را روی آن پهن کنید و دوباره داخل فر قرار دهید ته پخت کامل شده و روی آن کاملا طلایی شود.
  • سپس آنها را به شکل چهار گوش یه سه گوش برش دهید.
  • به دلخواه میتوانید روی آنها را پودر پسته که سبز رنگ میباشد بریزید تا زیباتر شوند.