شیرینی اسکار

  • آرد                    ۲۵۰ گرم
  • کره                    ۱۵۰ گرم
  • نمک                  کمی
  • آب سرد               (۱/۳)یک سوم  استکان
  • پودر قند              ۱۰۰ گرم  
  • سفیده تخم مرغ      ۱ عدد
  • گردو بلغور          (۱/۲) نصف لیوان

طرز تهیه:

  • آرد و نمک را الک کرده و کره را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان آنها را پوره پوره کنید.
  • پودر قند را اضافه کنید و سپس آب را کم کم به آن اضافه کرده  تا خمیر لطیفی به دست آید.
  • خمیر را زیاد مالش ندهید. سپس از آن گلولهای کوچک بر دارید، ابتدا در سفیده تخم مرغ  و سپس در گردوی بلغور بغلتانید.
  • وسط هر شیرینی را با انگشت یا وسیله دیگری مانند آن یک سوراخ کوچک ایجاد کرده و در سینی بچینید.
  • آنها را در فر که قبلا با درجه حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
  • پس از پخت و سرد شدن روی آنها را پودر قند بپاشید و سپس کمی از مربای آلبالو درون سوراخ قرار دهید.