سلام دوستان خوبم

یادتون هست که یک سری عکس شیرینی از تجربه های خودم تو نوروز ۹۱ وقتی که برای تعطیلات در ایران بودم گذاشتم ؟

فکر کردم خوبه حالا که کم کم داریم دوباره به عید نوروز نزدیک میشیم و به درخواست بعضی از دوستان  چند تا از دستورهاشون رو براتون بذارم

اولی رو اگه خوشتون اومد بگید تا به مرور ادامه بدم لبخند

قرابیه سنتی

  • پودر بادام                        ۱.۵ لیوان 
  • پودر قند                          ۱ لیوان
  • آرد                                ۳ لیوان
  • روغن جامد                      ۱.۵ لیوان یا کره ۱.۷۵ لیوان
  • مخلوط پودر قند و هل         به مقدار کافی

طرز تهیه:

  • پودر قند و روغن یا کره را با هم مخلوط کنید.
  • آرد و پودر بادام را قاطی کرده وبه مواد  مخلوط کنید و کمی ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید.
  • سپس خمیر را با وردنه با قطر ۱.۵ سانتیمتر باز کرده و قالب بزنید و در سینی مخصوص فر کنار هم بچینید احتیاجی نیست که فاصله بین آنها باشد چون این شیرینی پف نمیکند.
  • شیرینی ها را در فری که قبلا با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۰ درجه فارنهایت داغ شده است به مدت ۲۰ - ۱۵ دقیقه قرار دهید. دقت کنید که در این شیرینی تغییر رنگ زیادی نباید به وجود آید.
  • پس از پخت آنها را از فر خارج کرده و در همان سینی اجازه دهید که به مدت حد اقل دو ساعت کاملا سرد شود سپس مخلوط پودر قند و پودر هل  را روی آنها بپاشید.

نکته:

 (برای جایگزین کردن کره به جای روغن، مقدار کره را کمی بیشتراز روغن میگیریم و برعکس. مثلا به جای روغن ۱۰۰ گرم، کره ۱۲۰ گرم میریزیم .)