خمیر فوندانت

  • پودر شکر            ۹۰۰ گرم

پودر شکر را الک کرده و در ظرف گودی بریزید و وسط آن را یک چاله ایجاد کنید و کنار بگذارید.

  • ژلاتین                ۱۰ گرم
  • آب سرد               ۶۰ میلی لیتر

ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و چند دقیقه صبر کنید تا آب راجذب کند و سپس چند ثانیه تو ماکروفر یا روی بن ماری حرارت بدهید تا ذوب شود.

  • گلوکز                 ۱۵۰ گرم
  • گلیسیرین                         ۲۵ گرم
  • روغن جامد قنادی   ۱۵ گرم

سپس همینطور که حرارت بن ماری ملایم است گلوکز، روغن جامد قنادی و گلیسیرین را اضافه کنید تا در هم ذوب شوند و سپس از روی حرارت بردارید.

مایع را در وسط پودر شکر که آماده کردید بریزید و کم کم با هم مخلوط کنید تا فرم توپی بگیرد و جمع شود. سپس روی یک میز قرار داده و آن را کاملا ماساژ دهید تا به صورت خمیر نرمی درآید.

  • پودر شکر                                    ۲۰۰ گرم

اگر به پودر شکر بیشتری نیاز بود تا ۲۰۰ گرم میتوانید کم کم اضافه کنید.

خمیر را درون پلاستیک و سپس یک ظرف دردار قرار دهید

این خمیر برای روکش کیک ها به کار میرود.

این مقدار خمیر برای یک کیک گرد ۱۲ اینچی کافی میباشد.

نکته:

میتوان از این خمیر برای ساختن مجسمه استفاده کرد ولی هر بار که تکه ای از خمیر را برمیدارید باید به آن مقداری سوپر گام اضافه کنید و خوب ماساژ دهید تا استقامت کافی برای مجسمه سازی را پیدا کند.

(Gum Paste) خمیر شکری

  • ژلاتین                ۱۰ گرم
  • آب سرد               ۶۲ میلی لیتر

ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و چند دقیقه صبر کنید تا آب راجذب کند و سپس چند ثانیه تو ماکروفر یا روی بن ماری حرارت بدهید تا ذوب شود.

  • گلوکز                 ۱۲۵ گرم

روی حرارت ملایم یا بن ماری گلوکز را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید.

  • پودر شکر                                    ۷۰۰ گرم
  • صمغ کتیرا (Gum tragacanth)       ۱۰ گرم

این دو را با هم الک کنید و داخل یک کاسه قرار دهید و در وسط یک چاله ایجاد کنید. آنگاه مایع ژلاتینی را در وسط ریخته و کم کم با هم مخلوط کنید. سپس روی یک میز قرار داده و آن را ماساژ دهید تا به صورت خمیر نرمی درآید. اگر به پودر شکر بیشتری نیاز بود تا ۲۰۰ گرم میتوانید کم کم اضافه کنید. کیفیت این خمیر باید مثل خمیر فوندانت باشد. سپس کمی روغن جامد قنادی به دور تا دور خمیر بزنید و آن را در دو لایه پلاستیک بپوشانید. و کم کم از خمیر برداشته و استفاده کنید که خشک نشود.

باقیمانده خمیر را درون پلاستیک و سپس یک ظرف دردار در فریزر قرار دهید و اگر هنگام استفاده سفت بود به مدت چند ثانیه آن را در ماکروفر قرار دهید مواظب باشید که بیشتر از اندازه حرارت نبیند.

این خمیر بیشتر برای درست کردن گل و یا مجسمه به کار میرود.

خمیر بادام

  • بادام پوست کنده ۱/۲ کاپ
  • پودر شکر۱/۲ کاپ
  • سفیده تخم مرغ یک عدد بزرگ

بادام ها را همراه نصف از پودر شکر داخل غذاساز بریزید، بهتر است که غذاساز از نوع صنعتی یا با کیفیت باشد .

به صورت پالس زدن بادام ها را پودر کنید و سپس بقیه پودر شکر را اضافه کنید و کاملا بادام ها را پودر کنید.

مواظب باشید که بیشتر از اندازه هم نزنید که به روغن نیفتد.

سپس سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا جمع شده و فرم توپ بگیرد.

اگر خمیر خیلی چسبنده بود میتوانید کمی دیگر پودر شکر اضافه کنید.

سپس آن را داخل پلاستیک قرار بدهید که خشک نشود.

این خمیر را میتوانید به مدت ۳ ماه در یخچال و یا ۶ ماه در فریزر قرار دهید.

از این خمیر میتوانید در درست کردن بعضی از شیرینی ها، گل یا مجسمه های ساده استفاده کنید.