مواد لازم :

  • پودر مرنگ    ۱۰ گرم
  • آب               ۵۰ میلی لیتر
  • پودر شکر      ۲۸۰ گرم

طرز تهیه :

  1. آب و پودر مرنگ را مخلوط کنید.
  2. با همزن آن را بزنید تا کاملا پف کرده و هیچ آبی در ته کاسه نباشد.
  3. نصف پودر شکر را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. سپس بقیه پودر شکر را هم اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر با همزن بزنید تا سفت و سبک و براق شود.
  5. سپس روی ظرف را با یک پارچه نم دار بپوشانید، هر گاه خواستید از ایسینگ استفاده کنید دوباره روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.
  6. برای تزئین کوکی های شکری با ایسینگ چند قطره آب و رنگ دلخواه را به مقداری از آن اضافه کرده تا کمی روان شود فقط چند قطره آب کافی می باشد.
 
رویال آیسینگ با سفیده تخم مرغ

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ  ۳۰ گرم

پودر شکر  ۱۸۵ گرم

طرز تهیه :

۱. سفیده ها باید در دمای محیط باشند

۲. سفیده ها را همراه با ۳/۴ پودر شکر مخلوط کرده و با همزن برای ۲ دقیقه بزنید

۳. بقیه پودر شکر را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه دیگر بزنید

۴. سپس روی آن را با یک حوله نم دار بپوشانید که خشک نشود

۵. البته این دستور کمی حالت کش دار دارد و برای دکورهای خاص به کار میرود. مثل  string work...