کیک شارلوت رویال

مواد لازم برای تهیه این کیک:

  • یک رولت که به جای خامه با مارمالاد توت فرنگی یا تمشک پر شده باشد
  • کرم باواریان توت فرنگی یا تمشک
  • خامه زده شده

طرز ساخت:

  1. کف یک کاسه استیل را با پلاستیک سلفون بپوشانید
  2. حلقه های رولت را در دور تا دور داخل کاسه به صورت فشرده بچینید و سعی کنید که منفذ خالی وجود نداشته باشد.
  3. سپس کرم را که آماده کردید آهسته داخل آن بریزید تا فقط کمی از سر کاسه خالی باشد.
  4. از حلقه های رولت به آهستگی روی کرم بچینید و آن را برای ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
  5. سپس کاسه را در ظرف مورد نظر برگردانید، لبه های پلاستیک را گرفته و خیلی با احتیاط کاسه را جدا کنید و پلاستیک را از روی کیک بردارید. بهتر است این مرحله را به کمک یک نفر دیگر انجام دهید.
  6. به وسیله خامه زده شده کیک را تزیین کنید.

کرم باواریان

مواد لازم:

  • شیر                               ۲۵۰ میلی لیتر
  • شکر۱                            ۵۰ گرم
  • شکر۲                            ۷۵ گرم
  • ژلاتین                            ۱۲ گرم
  • وانیل                              کمی
  • پوره توت فرنگی               ۱۰۰ گرم
  • توت فرنگی خورد شده         ۱۰۰ گرم
  • خامه                              ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

  1. شیر و شکر ۱ را روی حرارت گذاشته تا به مرحله جوش برسد.
  2. ژلاتین و شکر ۲ را با هم مخلوط کنید.
  3. تخم مرغ ها و وانیل را به مخلوط شکر ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  4. سپس شیر داغ را در حالیکه مواد را تند تند هم میزنید به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
  5. مواد را روی یخ قرار دهید و آهسته آهسته هم بزنید تا حرارت آن پایین آمده و نیم بند شود.
  6. سپس پوره و خورده های توت فرنگی را به آن اضافه کنید.
  7. خامه را هم زده تا فرم بگیرد سپس به کمک یک لیسک به صورت دورانی آن را در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید.
  8. کرم آماده است تا در ظرف مورد نظر بریزید و آن را برای ۵ – ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

نکته:

  • پوره توت فرنگی را از صافی رد کنید که دانه های آنها گرفته شود.
  • میتوانید به جای توت فرنگی از تمشک استفاده کنید.
  • بسته به اندازه قالب میتوانید مواد را به نسبت کم یا زیاد کنید.