مواد لازم:

 

  • لیدی فینگر                       ۳۰-۳۵ عدد
  • پنیر ماسکارپونه                ۴۰۰ گرم
  • خامه                              ۳۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ                   ۴ عدد
  • پودر قند                          ۱۰۰ گرم
  • آب جوش                                     ۵۰ میلی لیتر
  • وانیل                              کمی
  • محلول غلیظ قهوه               یک و نیم پیمانه
  • پودر کاکائو                      به اندازه لازم
  • بادام پرک                        مقداری  

 

طرز تهیه:

 

  1. زرده های تخم مرغ را همراه پودر قند و آب جوش و وانیل روی حرارت بن ماری قرار داده و مرتب هم بزنید تا قوام پیدا کند.(حدود ۱۰-۱۵ دقیقه)
  2. خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
  3. پنیر ماسکارپونه را که در دمای محیط بوده به مخلوط زرده ها اضافه کنید تا یکدست شود
  4. خامه فرم گرفته را به مخلوط پنیری اضافه کنید. ازیک لیسک استفاده کرده و به حالت دورانی مخلوط کنید.
  5. ظرف مناسبی را انتخاب کرده و هر دو طرف لیدی فینگر ها را به محلول  قهوه تلخ آغشته کرده و یک ردیف ته ظرف را بچینید.  
  6. از کرمی که آماده کرده اید روی آنها بریزید.
  7. لایه لایه لیدی فینگرها و کرم را در ظرف بریزید تا آخر.
  8. سپس روی کرم لایه آخر بادامهای پرک را بپاشید و سپس برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید.
  9. هنگام سرو دسر پودر کاکائو را درون الک کوچکی ریخته و بوسیله آن تمام سطح دسر را پر کنید و سپس آن را سرو کنید.

 

نکته:

 

اگر مایل بودید به جای لیدی فینگرها میتوانید از ۲ لایه کیک اسفنجی استفاده کنید.