مواد لازم:

  • شکر                  ۲۲۵ گرم 
  • پودر شیر            ۱۰ گرم
  • کره                   ۲۰۰ گرم
  • نمک                  ۵ گرم
  • وانیل                  کمی
  • تخم مرغ                         یک عدد کوچک
  • آب                     ۵۰ گرم
  • آرد کیک                         ۵۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر       ۱۰ گرم

طرز تهیه :

  1. شکر، پودر شیر، کره، نمک و وانیل را با هم مخلوط کرده هم میزنیم تا مثل کرم شود.
  2. تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
  3. آرد و بیکینگ پودر را الک  کرده و با آب یک در میان با مواد مخلوط کنید، تا خمیر یکدست و یکنواختی درست شود.
  4. خمیر به دست آمده را داخل پلاستیکی در یخچال برای یک شب استراحت دهید.
  5. خمیر استراحت کرده  و سرد را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و به وسیله قالب های شکل دار آنها را قالب بزنید و در فر داغ شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد  یا ۳۰۰ درجه فارنهایت  به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
  6. سپس مانند عکسها به وسیله ایسینگ رنگی یا پودر شکر تزیین کنید.

 

 

کوکی های شکری با مارمالاد و تزئین پودر شکر:


 

کوکی های شکری برای سال نو میلادی: