مواد لازم:

  • پودر نارگیل                                 ۳۵۰ گرم
  • پودر قند                                      ۸۰۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ                              ۲ عدد
  • شیر غلیظ شده یا (Condensed milk)            یک پیمانه سر خالی
  • جوهر لیمو                                   یک پینچ             

طرز تهیه:

1)      پودر نارگیل را بوسیله آسیاب حسابی پودر کنید.

2)      پودر قند و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

3)      سفیده های تخم مرغ را کمی بزنید و سپس به همراه شیرغلیظ شده و جوهر لیمو به مواد خشک اضافه کنید.

4)      یک قالب مستطیل شکل ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری در نظر گرفته و ته آن را کاغذ بیاندازید به طوریکه بزرگتر از ته قالب بوده و دیواره های آن را هم بپوشاند.

5)      مقداری پودر نارگیل در کف قالب بریزید و سپس خمیر مورد نظر را با فشار دست روی آن پهن کنید.

6)      سپس مقداری دیگر پودر نارگیل روی خمیر ریخته و با دست فشار دهید.

7)      روی قالب را بوسیله پلاستیک پوشانده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

8)      بعد از این مدت از به کمک کاغذ از قالب خارج کنید و آن را بوسیله یک چاقوی بزرگ به شکل لوزی یا مربع برش دهید.

9)      میتوانید از پودر پسته برای تزیین استفاده کنید.

نکته:

  • لوز نارگیل را در ظرف در بسته نگهداری کنید که خشک نشود.
  • میتوانید از رنگهای خوراکی و اسانسهای مختلف برای لوزهای رنگی استفاده کنید.
  • همیشه میتوانید مقدار مواد لازم را نصف کرده و از قالب کوچکتری برای تهیه این شیرینی استفاده کنید.