کیک انگلیسی وانیلی

  • کره یا روغن مارگارین        ۲۲۵ گرم
  • شکر                              ۲۲۵ گرم
  • تخم مرغ                          ۴ عدد
  • وانیل                              کمی
  • آرد سفید                        ۲۲۵ گرم
  • بیکینگ پودر                    ۱ قاشق  مربا خوری
  • شیر ولرم                        ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • - ابتدا فر را با حرارت  ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.
  • 2- کف قالب مورد نظر را کاغذ انداخته و دیواره های آن را چرب کرده و آرد بپاشید.
  • 3- کره و شکر را بوسیله همزن بزنید تا کاملا یکدست و کرمی شود.
  • 4- سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل کم کم به مواد کره اضافه کنید.
  • 5- آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و کم کم به وسیله یک لیسک مواد اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شود و از هم زدن زیاد خودداری کنید.
  • 6- سپس در آخر شیر را با مواد مخلوط  کرده و داخل قالب بریزید، و آن را به مدت ۳۰- ۳۵ دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید تا کاملا روی آن طلایی شده و هنگامیکه چنگال در آن فرو میکنید تمیز بیرون آید.
  • 7- این مقدار مواد برای یک قالب ۷ اینچی یا ۱۸ سانتیمتری کافی میباشد.
  • 8- توجه داشته باشید که تمام مواد لازم در دمای محیط باید باشند.

 

کیک وانیلی

  • شکر                  ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ              ۲ عدد
  • آرد سفید              ۲۰۰ گرم
  • شیر                   ۱۰۰ میلی لیتر
  • روغن مایع           ۶۰ گرم
  • بیکینگ پودر        یک قاشق مرباخوری
  • وانیل                  کمی

طرز تهیه:

  • 1-  فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.
  • 2-  ته قالب مورد نظر را کاغذ انداخته و دیواره های آن را چرب کرده و آرد بپاشید.
  • 3-  شکر و تخم مرغها را بوسیله همزن بزنید تا کمی فرم بگیرد، حدود ۳-۲ دقیقه
  • 4-   سپس شیر، روغن و وانیل را اضافه کنید.
  • 5-  آرد را به همراه بیکینگ پودرالک کرده و به مواد اضافه کنید و به اندازه ای هم بزنید که کاملا یکدست و کرمی شود ولی بیش از اندازه هم نزنید.
  • 6-  سپس داخل قالب ریخته و به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید، تا روی آن طلایی شده و هنگامیکه چنگال در آن فرو میبرید تمیز بیرون آید.
  • 7-  این مقدار مواد برای یک قالب گرد ۲۰ سانتیمتری کافی میباشد.