مواد لازم:

  • شکر  ۲۹۰ گرم
  • کره یا روغن قنادی   ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید   ۲۰۰ گرم
  • پودر شیر  ۲۵ گرم
  • پودر کاکائو  ۵۰ گرم
  • نمک   نصف ق چ از قاشق های اندازه گیری
  • بیکینگ پودر  یک غ چ از قاشق های اندازه گیری
  • بیکینگ سودا  نصف غ چ  از قاشق های اندازه گیری
  • وانیل  کمی
  • آب  ۲۰۰ میلی لیتر
  • تخم مرغ  ۳عدد

طرز تهیه :

  1. کره دمای محیط رسیده را همراه شکر کاملا مخلوط میکنیم تا کرمی و سفید رنگ شود.
  2. تمام مواد خشک را با هم الک کنید.
  3. مواد خشک و آب را به صورت یک در میان به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با سرعت کم همزن آن را بزنید.
  4. تخم مرغ ها را کم کم به مواد اضافه کرده و پس از اتمام ۲ دقیقه دیگر آن ها را با سرعت کم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  5. این مقدار مواد برای یک قالب گرد ۲۳ سانتیمتری یا ۲ قالب ۱۸ سانتیمتری کافی می باشد.
  6. کاملا قالب را چرب کرده و ته آن را کاغذ بیاندازید.
  7. قالب محتوی مواد را در فر از قبل داغ شده با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از اینکه کاملا پف کرد درجه حرارت را کم کرده حدود ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و اجازه دهید تا کاملا بپزد معمولا حدود۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر طول خواهد کشید.

کرم کره ای آلمانی

مواد لازم :

کرم پاتیسیر:

  • شیر  ۲۰۰ گرم
  • شکر  ۵۰ گرم
  • نشاسته آرد ذرت  ۲۵ گرم
  • شیر  ۵۰ گرم
  • وانیل  کمی
  • زرده تخم مرغ   ۲ عدد

طرز تهیه :

  1. با این مواد کرم پاتیسیر درست کنید و آن را در ظرفی که روی آن را پلاستیک کشیده اید قرار دهید تا سرد شود دقت کنید که پلاستیک با سطح کرم تماس داشته باشد.
  2. سپس  ۲۵۰ گرم کره را که در دمای محیط بوده، همراه ۱۰۰ گرم پودر شکر با همزن میزنیم تا کرمی شود و سپس  کرم  پاتیسیررا  در حال هم زدن کم کم اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کرم یکدست شود.
  3. توجه کنید که دمای کرم پاتیسیر و کره هنگام مخلوط کردن مثل هم باشد.
  4. از این کرم میتوانید برای میان کیک و یا روی آن استفاده کنید.

کرم شکلاتی

مواد لازم:

  • خامه فرم گرفته   ۲۵۰ گرم
  • شکلات سیاه   ۱۲۰ گرم

طرز تهیه :

  1. شکلات ها را خورد کرده و روی حرارت بن ماری ذوب کنید سپس کنار بگذارید تا کمی سرد شود ولی نه اینکه دوباره سفت شود.
  2. کمی از خامه فرم کرفته را با شکلات های مایع مخلوط کنید و سپس آن را با بقیه خامه به صورت دورانی مخلوط کنید.

از این کرم میتوانید برای داخل یا روی کیک و یا دسر استفاده کنید.