مواد لازم:

  • تخم مرغ   ۴۲۰ گرم یا ۸ عدد
  • شکر   ۱۶۵ گرم
  • نمک   یک پینچ
  • وانیل   کمی
  • آرد   ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ ها را قبل از شکستن برای چند دقیقه داخل آب ولرم قرار دهید، این کار سبب میشود که تخم مرغ ها بیشتر پف کنند.
  2. سپس آنها را با شکر و نمک آنقدر بزنید که کاملا پف کند.
  3. وانیل را در این مرحله اضافه کنید.
  4. سپس آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به روش دورانی هم بزنید تا پف آن از بین نرود.
  5. مخلوط را در سینی که ته آن را با کاغذ کاهی پوشانده اید به قطر یک سانتیمتر بریزید.
  6. روی آن را به کمک یک پلد صاف کرده و سینی را چند بر محکم به زمین بزنید تا حباب های بزرگ داخل آن خارج شوند.
  7. سپس سینی را در فری که قبلا با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

نکته ها:

  • اگر مایل بودید که کیک کاکائو داشته باشید به جای ۲۵ گرم از آرد پودر کاکائواضافه کنید.
  • هنگامیکه کیک پخت اگر خواستید که با آن شیرینی تر خامه ای  درست کنید پس از سرد شدن آن را از کاغذ جدا کرده و به دو نیم کنید روی یکی از لایه ها را کمی شربت یا آب میوه بزنید و سپس از خامه فرم گرفته همراه با خورده های میوه مثل موز و آناناس و یا گردو روی لایه را پر کنید و سپس لایه دوم را روی آن قرار داده و با خامه فرم گرفته و اگر دوست داشتید شکلات آن را تزیین کنید. سپس آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت کیک را به اندازه های دلخواه مستطیل یا مثلث شکل برش دهید و نوش جان کنید.
  • برای رولت پس از پخت هنگامیکه هنوز کیک گرم است آن را با همان کاغذ رول کنید و لای یک دستمال قرار دهید، پس از مدت کوتاهی که سرد شد آن را باز کرده و کاغذ را از دورش جدا کنید میبینید که شکل لوله ای به خود گرفته. سپس داخل آن را با خامه فرم گرفته یا مخلوط خامه و شکلات اب کرده برای مدل شکلاتی پر کرده و دوباره رول کنید سپس آن را داخل پلاستیک سلفون قرار دهید و آن را سفت بپیچید و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از این زمان میتوانید روی رولت را دوباره با خامه فرم گرفته تزیین کنید یا فقط پودر قند بپاشید و یا با شکلات آب کرده روی آن را پر کنید و یا به همان صورت ساده آن را برش داده و میل کنید.