مواد لازم :

  • ·         آرد ۱۵۰ گرم
  • ·         شکر ۲۰۰ گرم
  • ·         روغن یا کره ۵۰ گرم 
  • ·         جوش شیرین و بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
  • ·         تخم مرغ ۳ عدد
  • ·         ماست  ۱۰۰ گرم      
  • ·         هل یک ق چ
  • ·         گلاب یک ق غ

طرز تهیه :

1.      تخم مرغ وشکر را خوب مخلوط کرده و بهم بزنید.

2.      سپس مخلوط را در کمی آب گرم با حرارت ملایم  قرار داده بعد از مدتی که مایع گرم شد و شکرها حل شد از روی حرارت بردارید

3.      مایع را کمی دیگر می زنیم تا وقتی مایع کمی سردتر شود سپس آرد را اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم

4.      سپس جوش شیرین، بیکینگ پودر را با هل و گلاب در ماست حل کرده داخل مایع تخم مرغ و آرد می ریزیم،

5.      سپس روغن یا کره را که در دمای محیط بوده  پس از کمی زدن که به صورت کرم لطیف در آمده به مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه می کنیم

6.      از مایع در قالب های کوچک کیک یزدی که قبلا چرب کرده ایم به صورت سر خالی ریخته و قالبها را در فر با حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.

7.      وقتی روی نان ها کمی پف کرد و برشته شد کیک آماده است. البته پس از سرد شدن بایستی از قالب جدا نمود.

نکته

  • ·         بعد از اینکه مواد را در قالب ریختید به وسیله یک چاقو که آن را در روغن مایع فرو برده اید  خط هایی به صورت به اضافه + روی آنها ایجاد کنید تا کیک ها از این قسمت پف کنند.سپس روی آنها کمی کنجد بپاشید و آنگاه داخل فر قرار دهید.
  • ·         پس از اینکه از فر بیرون آمد میتوانید با شیره ساده ( داغ نباشد ) به وسیله یک چرتکه روی آنها را آغشته کنید. البته این مرحله کاملا دلبخواهی می باشد.