خمیر پای

  • آرد سفید                          ۲۵۰ گرم
  • روغن قنادی  یا کره سرد      ۱۶۵ گرم
  • آب سرد                           ۸۵ گرم
  • نمک                              ۲/۱ ق چ
  • شکر قهوه ای                    ۲ ق غ

(این مواد کافی برای تهیه یک تارت کامل با رویه بالایی می باشد.)

آرد را الک کرده و با روغن یا  کره سرد(میتوانید نصف کره و نصف روغن هم استفاده کنید) که به  صورت تکه های کوچک  بریده ایم مخلوط می کنیم به این ترتیب که آنها را با دست  و کمک انگشتان به حالت سایشی می مالیم تا کره و روغن به اندازه های کوچک مثل عدس شده و با آرد آمیخته باشد می توان این کار را درغذاساز هم انجام داد ولی فقط چند پالس بزنید نه بیشتر .

شکر و نمک را در آب سرد حل کرده و همه را یکباره به مخلوط اضافه کنید ولی اصلا ورز ندهید فقط کمی مخلوط کرده و خمیر را جمع کنید نباید کره و روغن در آرد حل و یکنواخت شود که در این صورت خمیر خشک و سفتی خواهد شد و هنگام کار جمع می شود. سپس روی خمیر را کمی آرد پاشیده ، پلاستیک بکشید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید .

مواد لازم برای میان پای:

  • سیب                              ۵۰۰ گرم
  • آب لیمو                           یک ق غ
  • شکر                              ۱۲۵ گرم
  • آرد نشاسته ذرت                یک ق غ
  • دارچین                           ۲/۱ ق چ
  • کره                                ۲۰ گرم

طرز تهیه:

سیب ها را پوست کرده و آنها را به صورت خلالی قاچ کنید ولی نه خیلی نازک، سپس آبلیمو را به آنها اضافه کنید.

شکر، دارچین و نشاسته را با هم قاطی کرده و با سیب ها مخلوط کنید.

  مواد لازم برای رویه تارت (Streusel Topping ):

  • شکر                              ۵۰ گرم
  • کره                                ۵۰ گرم
  • آرد                                ۹۰ گرم
  • جو پرک                          ۲۵ گرم (Oats)
  • دارچین                           کمی

طرز تهیه:

تمام مواد با هم مخلوط کرده و به کمک دست آنها را با هم به حالت سایشی مخلوط  کنید، یا در داخل غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا همان نتیجه به دست آید (به روشی که در ابتدا برای خمیر گفته شد) باید به صورت آردی باشد.

ساخت پای :

  1. روی سطح کار خود را کمی آرد بپاشید و خمیر را به کمک وردنه باز کنید دقت کنید که ضخیم نباشد حدود ۲۵۰ گرم از این خمیر برای کف یک قالب پای  ۲۰ سانتیمتری کافی می باشد. سپس خمیر را در ته و دیواره قالب انداخته و لبه های آن را مرتب کنید.

مواد میانی پای را داخل آن ریخته و کره ای که در مواد لازم مواد میانی داشتید را مایع کرده و روی آنها بریزید

حالا میتوانید مواد کرامبلی رویه پای را که به آن  Streusel Topping  هم گفته می شود روی مواد میانی بریزید ( یا به دلخواه مقدار دیگری از خمیر را برداشته و کمی ضخیم تر از لایه زیرین باز کرده و روی سیب ها قرار دهید و لبه آن را به لبه  خمیر زیرین  چسبانده و به وسیله یک قلم مو تمام سطح خمیر را با کمی  تخم مرغ آغشته کنید، چند سوراخ کوچک به کمک یک  چاقو روی آن ایجاد کنید )

سپس آن را در فری که قبلا آن را با حرارت ۱۹۰  درجه سانتیگراد داغ کرده اید به مدت زمان ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملا طلایی شود.